Selecteer een pagina
De zangeres die country en rock met elkaar combineerde, Shania Twain, is het levende bewijs dat ALTEN enorm mooie stemgeluiden kunnen hebben. Op dit moment zing ik de muziek van Barbra Streisand, maar hoe dat zo is gekomen is een lang verhaal. In den beginnen ging ik als jong meisje naar de Free Record Shop om mijn eerste eigen CD’tje te kopen van m’n eigen centjes (voor wie het niet kent: dit was vroeger een heuse fysieke CD-winkel). Online shoppen zat er toen namelijk nog niet in. Je kon daar door de CD-collectie neuzen, en als jou dan een CD-hoesje aansprak liep je hiermee naar de balie met de vraag of je even zou mogen luisteren. Doorgaans mocht dat wel, dus dan was het koptelefoon opzetten en genieten maar! Shania Twain mocht daarna met mij mee naar huis, waarna ik haar heb grijsgedraaid. Haar muziek was vanaf dat moment niet meer weg te denken uit mijn leven, evenals ALTEN met mooie stemmen! ?
Omdat zij de eerste zangeres is die mij serieus geïnspireerd heeft het podium op te gaan, mag ze van mij in het lijstje van ‘goed gestemde artiesten’, want wat heeft ze een mooie stem. Luister hieronder nog eens naar ‘’You’re still the one’’: Deze doet het nog steeds bijzonder goed op bruiloften! ❤ ❤ ❤
         
Ben jij net als Shania Twain ook een ALT en zou je graag je stem verder willen ontwikkelen? Mail dan naar info@jannekemeessen.com voor meer informatie of een gratis proefles.
FACEBOOK