Selecteer een pagina

Privé zangles en workshops

Ontwikkel je stem samen met Janneke

 

Privélessen:

 • Tijdens de lessen krijg je helemaal aangepast aan jouw wensen en niveau de begeleiding die nodig is om vrijuit te kunnen zingen.

 • Locatie: Maastricht of online met Skype of Facetime.

 

Nieuw! Personal Voice Scan:

Benieuwd hoe je stembereik er op dit moment voor staat? Het is nu mogelijk het bereik van je stem volledig in kaart te brengen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Workshops:

 • Er worden verschillende soorten workshops gegeven, afhankelijk van de doelgroep en de duur van de workshop.
 • Een greep uit het aanbod aan workshops:
  -Meerdaagse seminars binnen- of buitenland
  -CVT introductie workshop aan alle niveau’s
  -CVT workshops gevorderden en professionals
  -Thema en genre gerelateerde workshops
  o.a. Performance, improvisatie, microfoontechniek, klassiek, soul, pop, rock, metal, zingen met effecten (grunt/scream etc.)

 • Locatie: Intern locatie Maastricht, externe locaties, bedrijven, koren, groepen, op aanvraag.

 

LESFORMULIER

Ik meld mij aan voor:

6 + 10 =

Q&A Session on why I believe anyone can sing

Bekijk hier de laatste nieuwe video van Janneke Meessen #How to Make the World Sing.

Terug naar Maastricht, terug naar huis

De driejarige CVT opleiding is nu voor mijn collega’s en mijzelf ten einde. Met veel heimwee naar de inspirerende seminars in Kopenhagen, is het nu aan de nieuwe afgestudeerde lichting van 2019 om deze mooie zangmethode mee naar huis te nemen. De docenten komen van heinde en verre speciaal naar Denemarken om de opleiding tot geautoriseerd CVT docent te volgen. Ik ben overigens niet de eerste live-performer die besmet is geworden met het virus om graag les te willen geven. In eerste instantie kwam ik naar Kopenhagen om mijn eigen skills als zangeres bij te schroeven. Gaandeweg de studie merkte ik steeds meer wat een kick het geeft iemand te helpen bij dat ene nummer of juist die ene moeilijke toon, waarvan hij of zij dacht het nooit te kunnen zingen. Tijdens de studie delen zo’n veertig mensen van verschillende nationaliteiten en met verschillende talenten hun inspirerende ervaringen met elkaar. De een begeleidt al jaren zangkoren, de ander schrijft muziek 

voor anderen en weer een ander is professioneel muzikant. Sommigen treden zelf niet zo graag op, maar houden juist op de eerste plaats van het lesgeven. Voor iedereen en elk genre is er ruimte. Je krijgt een heel interessante mengeling van mensen. Ook klassieke zangers en metalheads passen prima binnen de Complete Vocal Technique. Een speciale aandacht heeft CVT ook voor de effecten die bij het zingen te gebruiken zijn, zoals grunt, scream en distortion. Met de stem kan elk geluid op een verantwoorde manier gemaakt worden met de juiste techniek en de noodzakelijke onderliggende emotie. Verder ben je nooit te jong of te oud om te starten met zingen. Verlang je ernaar te kunnen zingen? Dan waag eens die sprong in het diepe met wat verdieping in de Complete Vocal Technique! CVT coaching zal je als zanger(es) altijd verder brengen, ongeacht je huidige niveau.

Veel liefs, Janneke

Contact

9 + 4 =

FACEBOOK