Selecteer een pagina

Privé zangles, koor en workshops

Ontwikkel je stem samen met Janneke

 

Privélessen:

 • Tijdens de lessen krijg je helemaal aangepast aan jouw wensen en niveau de begeleiding die nodig is om vrijuit te kunnen zingen.
 • Locatie: Hunnenweg 4, Maastricht of online met Skype, Zoom of Facetime.

 

Nieuw! Meld je aan voor het koor:

Heb je altijd al meerstemming willen kunnen zingen met andere mensen? Meld je dan nu aan voor het koor van Janneke. Naast het samen zingen van de mooiste en leukste nummers, en het nuttigen van een kopje koffie of thee in de pauze, wordt er in dit koor ook aan jullie zangtechniek gewerkt. Kun je niet wachten? Geef jezelf en je vrienden dan snel op via het lesformulier om mee te doen met deze leuke zanggroep! Tot snel!

 

Zang Cursussen & Workshops:

 • Wat wil jij leren? Heb je interesse om mee te doen aan een zangcursus of een workshop in Complete Vocal Technique? Meld je dan nu aan via het lesformulier en geef je voorkeur door. In de gehéle maand December krijg je 15% korting op het aanbod van 2023!                                                                      
 • Een greep uit het aanbod aan cursussen en workshops:
  – Meerdaagse seminars en zangcursussen
  – Een beginnerscursus Zangtechniek
  – Masterclasses Zangtechniek voor (semi-)gevorderden en professionals
  – Thema en genre gerelateerde workshops
  o.a. Meerstemmig zingen en koorzang, microfoontechniek, ademhalingstechniek, soul, pop, rock, metal, zingen met effecten (grunt/scream etc.)
 • Nu ook!: Cursussen speciaal gericht op mensen met COPD of slaapapneu.
 • Locatie: Hunnenweg 4, Maastricht, externe locaties, bedrijven, workshops aan koren en groepen, te boeken op aanvraag.

 

LESFORMULIER

Ik meld mij aan voor:

7 + 5 =

Q&A Session on why I believe anyone can sing

Bekijk hier de laatste nieuwe video van Janneke Meessen #How to Make the World Sing.

Terug naar Maastricht, terug naar huis

De driejarige CVT opleiding is nu voor mijn collega’s en mijzelf ten einde. Met veel heimwee naar de inspirerende seminars in Kopenhagen, is het nu aan de nieuwe afgestudeerde lichting van 2019 om deze mooie zangmethode mee naar huis te nemen. De docenten komen van heinde en verre speciaal naar Denemarken om de opleiding tot geautoriseerd CVT docent te volgen. Ik ben overigens niet de eerste live-performer die besmet is geworden met het virus om graag les te willen geven. In eerste instantie kwam ik naar Kopenhagen om mijn eigen skills als zangeres bij te schroeven. Gaandeweg de studie merkte ik steeds meer wat een kick het geeft iemand te helpen bij dat ene nummer of juist die ene moeilijke toon, waarvan hij of zij dacht het nooit te kunnen zingen. Tijdens de studie delen zo’n veertig mensen van verschillende nationaliteiten en met verschillende talenten hun inspirerende ervaringen met elkaar. De een begeleidt al jaren zangkoren, de ander schrijft muziek 

voor anderen en weer een ander is professioneel muzikant. Sommigen treden zelf niet zo graag op, maar houden juist op de eerste plaats van het lesgeven. Voor iedereen en elk genre is er ruimte. Je krijgt een heel interessante mengeling van mensen. Ook klassieke zangers en metalheads passen prima binnen de Complete Vocal Technique. Een speciale aandacht heeft CVT ook voor de effecten die bij het zingen te gebruiken zijn, zoals grunt, scream en distortion. Met de stem kan elk geluid op een verantwoorde manier gemaakt worden met de juiste techniek en de noodzakelijke onderliggende emotie. Verder ben je nooit te jong of te oud om te starten met zingen. Verlang je ernaar te kunnen zingen? Dan waag eens die sprong in het diepe met wat verdieping in de Complete Vocal Technique! CVT coaching zal je als zanger(es) altijd verder brengen, ongeacht je huidige niveau.

Veel liefs, Janneke

Contact

9 + 4 =

FACEBOOK