Selecteer een pagina

Dit is de aankondiging van mijn vorige online live vraag & antwoord sessie. Hierin bespreek ik het thema, waarom ik geloof dat iedereen die dat graag wil, kan leren zingen. Opvallend is namelijk, hoeveel mensen graag zouden willen leren zingen, die dat om een of andere reden nog niet doen. Ook bestaan er rondom het stemgebruik veel fabels, die eveneens ontmoedigend kunnen werken bij mensen die hun stem niet vanzelf vrij weten te gebruiken. Met de juiste informatie en begeleiding, gaat er een hele nieuwe wereld voor je open! Het is daarom, dat ik zo gepassioneerd ben om zangers en zangeressen van álle niveaus en leeftijden verder te helpen op hun weg.

De volledige sessie is terug te vinden op Facebook. Klik hiervoor links in deze pagina op de Facebook button.

FACEBOOK